Archive | Απρίλιος 2012

Με την ματιά της Φιλιππίας…

Πόσα πράγματα μπορεί να σου προσφέρει ένα παιδί; Πολλά! Απο την μεγαλύτερη ευτυχία μέχρι την μεγαλύτερη δυστυχία. Τί πιο γλυκό υπάρχει απο το να νιώσεις το πρωί ένα γλυκό πλασματάκι στο κρεβάτι σου να σε παίρνει στην αγκαλίτσα του, να σου δίνει το πιο γλυκό φιλί που έχει και να σου λέει «καλημέρα μανούλα!»

Χωρίς να περιμένει κανένα αντάλλαγμα για την αγκαλιά και το φιλί του. Τί πιο όμορφο απο το να βλέπεις πως σε θέλει δίπλα του σε όλα!!! Όταν γελάει με τα όποια αστεία και να του λες. όταν σε θέλει δίπλα του για να παίξει, όταν σου κάνει διάφορες ερωτήσεις και σε πιάνει απροετοίμαστη για την απάντηση αλλά σε κοιτάει στα χείλια για το τι θα του πεις και ξέρεις ότι θα το πιστέψει χωρίς αντιρρήσεις (γιατί υποτίθεται πως τα γνωρίζουμε όλα στα ματάκια τους).

Πόσο μεγάλη δυστυχία νιώθεις όμως, όταν αρχίζει να μεγαλώνει και βλέπει τα πράγματα με την δική του λογική, που δεν μπορεί ακόμα να καταλάβει πώς λειτουργεί το όλο σύστημα. Πόσο δυστυχισμένη νιώθεις όταν σου ζητήσει κάτι που έχουν όλοι οι συμμαθητές του στο σχολείο αλλά εσύ δεν μπορείς να του το πάρεις για διάφορους λόγους; Πόσο δυστυχισμένη νιώθεις όταν πρέπει να είσαι όλη μέρα στην δουλειά και δεν μπορείς να έχεις δίπλα σου το αγγελουδι σου; Είναι πάρα πολλά πράγματα μαζί ο κόσμος των μικρών μας διαμαντιών που κάθε μέρα ανακαλύπτουμε και κάτι καιρνούργιο.

Αυτά είχα να πώ για αρχή λοιπόν!!! Ελπίζω να επιστρέψω με περισσότερες καθημερινές εμπειρίες.
Φιλιά πολλά και καλή αρχή!!!

Καλως ήρθατε!

Ε ναι λοιπόν! Είναι αλήθεια. Αν ξεκινήσω δεν σταματάω. Προχτές δημιουργησα το Blog για την «οδύσσεια μιας ταλαιπωρημένης» χιχιιχι και χτες έφτιαξα αυτό για τα καμάρια μας. Για την ουσία της ζωής μας. Συζητώντας το λοιπόν με την Φιλιππία, καθότι είχε τον τίτλο της επίσημης αναγνώστριας απο το «Μπορώ και αλλιώς«, της ήρθε η έμπνευση να αφήσει το συγγραφικό της πνεύμα ελεύθερο. Μιας και όπως έχω ξαναπεί ακόμα πάω ψάχνοντας τις δυνατότητες του wordpress, αποφάσισα ότι όποιος έχει να γράψει κάτι περισσότερο απο μια απάντηση σε μια ανάρτηση, μπορεί να μου στέλνει με e-mail το κείμενό του και εγώ θα προχωρώ στην ανάρτηση του, με το όνομά του φυσικά. Για αρχή λοιπόν ας υποδεχτούμε την Φιλιππία και το κείμενό της και ας ελπισουμε ότι το ενα κείμενο και θα γίνει πολλά πολλά ακόμα.
Καλως ήρθες και επίσημα Φιλιππία… 🙂