Archive | Ιουνίου 2015

Summer Happy School στα Ψαχνά Ευβοίας

Σας παραθέτω το Δελτίο Τυπου που έβγαλε ο Δήμος Διρφύων και οι Πολίτες εν γνωσει και αφορά ενα διαφορετικό είδος σχολειου με πολλές πολλές δραστηριότητες που θα λειτουργήσει απο τις 16 Ιουνίου στα Ψαχνά και μπορούν να παρακολουθήσουν παιδιά ηλικίας απο 3-12 ετων.

SUMMER HAPPY SCHOOL – ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ & ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ – ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ – ΨΑΧΝΑ ΕΥΒΟΙΑΣ –

Ενα διαφορετικό σχολείο καθαρά ψυχαγωγικό και επιμορφωτικό ξεκινάει στις 16 Ιουνίου στα Ψαχνά. Είναι το πρώτο που θα λειτουργήσει στην Ελλάδα με τη συγκεκριμένη μορφή και το διοργανώνουν οι Πολίτες Εν Γνώσει υπό την αιγίδα του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων και την υποστήριξη της Εθελοντικής Οργάνωσης «Ανάσα»Το Summer Happy School θα λειτουργήσει με πολλές στοχευμένες δραστηριότητες, όπως η ιππασία, οι αθλοπαιδιές, (μπάσκετ, βόλευ κ.λ.π), το θεατρικό παιχνίδι, η δημιουργική σκέψη, η ανάγνωση παιχνδιών, τα εικαστικά, τις κατασκευές με πηλό και άλλα υλικά, την ξένη γλώσσα με τη μορφή παιχνιδιού, την φωτογραφία και τον κινηματογράφο,τις περιβαλλοντικές δράσεις ακόμη τη ζαχαροπλαστική κ.α.Στόχος του συγκεκριμένου θερινού παιδικού σχολείου είναι η γνώση μέσα από διασκεδαστικούς τρόπους, το παιχνίδι, την χαρά, την ξεγνοιασιά, τη δημιουργία και την άντληση γνώσεων και εμπειριών μέσα από αυτούς.
Η διάρκεια του SUMMER HAPPY SCHOOL θα είναι από 16 Ιουνίου έως 15 Ιουλίου (με δυνατότητα παράτασης ενός ακόμη μήνα), οι ώρες λειτουργίας του από τις 09.00 π.μ. έως και 15.00 ενώ θα στεγαστεί στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ψαχνών.

Το κόστος συμμετοχής είναι για ένα παιδί 120€ για δύο παιδιά από 90€ και για τρία παιδιά από 70€ το κάθε ένα.
Ειδικές τιμές θα γίνουν στα παιδιά που και οι δύο γονείς είναι άνεργοι (προσκομίζοντας την κάρτα ανεργίας τους) καθώς και στις περιπτώσεις που ένας από τους δύο γονείς είναι δότης οργάνων ή άτομο με ειδικές ανάγκες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στην ιστοσελίδα του εκπαιδευτικού φορέα «Πολίτες Εν Γνώσει» www.peg.gr όπου μπορούν ηλεκτρονικά να συμπληρώνουν τη φόρμα εγγραφής